Je zou niet zeggen dat probleemloos en factuur maken snel in één zin voor zouden komen, maar met Yoursminc is dat wel degelijk het geval. Dit online boekhoud- en facturatieprogramma maakt het namelijk ontzettend makkelijk om zelf je factuur te maken. Het programma is dan ook volledig ingespeeld op de groei van eigen bedrijven en eenmanszaken. Eigen ondernemers met nog maar weinig ervaring kunnen met Yoursminc toch snel op weg geholpen worden en mensen die wel veel ervaring hebben als het aankomt op boekhouden en facturatie hebben baad bij de efficiëntie die het programma biedt. Al met al is een factuur maken met Yoursminc een aanrader voor ieder met een eigen bedrijf of eenmanszaak.

Snelle facturatie

Omdat Yoursminc verschillende designs heeft klaarstaan om jouw factuur te maken, kan je snel en gemakkelijk aan de slag. Je hoeft immers niet eerst zelf te bedenken hoe een factuur er eigenlijk uit dient te zien en op te zoeken wat er allemaal op vermeld dient te worden. Dat is met één druk op de knop volkomen duidelijk. Echter ben je niet gebonden aan een specifiek design. Je kan de lay-out naar eigen inzicht aanpassen en zo jouw factuur aan laten sluiten op je bedrijf. Op die manier kunnen klanten snel zien om wat voor factuur het gaat. Dit is ontzettend belangrijk, want de betalingen van klanten zijn de brandstof van een goedlopend bedrijf. Daarnaast is het verzenden van de factuur heel simpel. Ook hier is maar één enkele klik voor nodig.

Alles onder één kap

Bij Yoursminc loop je bovendien niet tegen het probleem dat alle verschillende onderdelen van jouw administratie los van elkaar staan, waardoor het telkens een heel zoekwerk is als bepaalde zaken gekoppeld dienen te worden. Het is immers niet enkel een facturatie programma. Ook de administratie omtrent jouw klanten en boekhouding hebben een plekje binnen Yoursminc. Hierdoor is het veel gemakkelijker alle juiste informatie op je factuur te plaatsen. Daarnaast maakt het ook standaard zaken als het doen van btw aangifte veel makkelijker en hoef je je geen zorgen te maken dat als een klant iets vraagt, deze informatie niet super toegankelijk is. Al met al biedt Yoursminc overzicht, niet alleen op het gebied van facturatie, maar omtrent alles wat te maken heeft met de administratie van jouw bedrijf. Daarnaast is er de mogelijkheid Yoursminc drie maanden gratis uit te proberen.