Facturatie software voor een klant!

Facturatie software

Facturatie softwareBeste lezer, jullie weten dat ik mijn eigen onderneming heb, en hier uiteraard veel tijd in stop. Ik maak hierdoor het nodige mee in de zakenwereld, en vandaag heb ik weer een nieuw onderwerp voor jullie. Ik ga het vandaag namelijk hebben over facturatie software voor een klant. Ik werk zelf met het systeem van Onfact. Factureren kost namelijk veel tijd, en dat besteed ik liever aan anderen dingen. Ik heb genoeg te doen op kantoor, en dit bedrijf zorgt ervoor dat ik mijn tijd in andere dingen kan stoppen. Onfact zorgt ervoor dat de factuur de juiste huisstijl heeft, namelijk de kleuren van mijn bedrijf. Pas geleden kwam er een klant naar me toe, hij vertelde me dat hij mijn factuur er erg netjes uit vond zien, en of ik dit zelf maakte. Ik vertelde hem toen over dit bedrijf, en dit leek hem ook wel wat. We zijn vervolgens samen naar de website toegegaan.

Facturatie Een leuke tip!

Op de website zagen we dat je een proefabonnement van 14 dagen kan nemen, dit vond mijn klant een goed idee. Inmiddels is het proefabonnement al afgelopen, en heeft hij een echt abonnement genomen. Hij is erg tevreden, net als ik. Daarom is dit een echte aanrader voor elke ondernemer, en denk ik dat jullie hier echt wat aan hebben. Neem anders een kijkje op de site voor meer info. software