De beste laser machines vind je hier!

machines

laser machinesBeste zakelijke lezer, de laatste tijd heb ik jullie weer veel verteld over mijn eigen onderneming. Vandaag ga ik het over een klant hebben. Dit is niet zomaar een klant, dit is namelijk mijn broer. Mijn broer heeft net als ik een eigen onderneming. We helpen elkaar regelmatig en laatst was hij opzoek naar laser machines. Hij werkt zelf via deze machines. Zijn bedrijf is groeiende, daarom heeft hij laser machines nodig. Het bedrijf waar hij het eerst bij kocht is failliet gegaan, daarom moest hij opzoek naar een nieuwe aanbieder. Hij vond dit zelf erg lastig, daarom vroeg hij mij om hulp. Hij hoopte dat ik informatie bij wat klanten op zou vragen. Ik heb zelf namelijk ook klanten die met deze machines werken. Deze klanten zouden mijn broer dus erg goed kunnen helpen, daarom heb ik ze om hulp gevraagd.

laserEen geweldig idee!

Een klant vertelde me uiteindelijk dat hij zijn aankopen gedaan had bij BRM lasers, dit bedrijf was volgens mijn klant erg goed in het maken van deze machines. Volgens mijn klant was het ook erg belangrijk dat het bedrijf de beste service biedt, dat doet dit bedrijf.

Als er ook maar iets kapot was aan zijn machines, dan stonden de experts van BRM machineslasers meteen klaar. Ik heb mijn broer hierover verteld en nadat hij dit hoorde heeft hij meteen contact met het bedrijf opgenomen, inmiddels heeft hij hier al zijn aankopen gedaan.