Hiephiepkado voor mijn eerste jubileum

relatiegeschenken-hiephiepkadoIk ga jullie vandaag een tip meegeven op gebied van relatiegeschenken. Heb jij net als ik een eigen bedrijf en wil jij jouw personeel een leuk cadeau geven, kijk dan eens bij Hiephiepkado. Dit bedrijf heeft heel veel leuke, maar ook originele geschenken, gadgets en premiums. Ik was laatst op een zakelijke beurs en daar had dit bedrijf ook een stand. Doordat ik even wou netwerken bij andere bedrijven in mijn branche liep ik hun toevallig tegen het lijf. Nu heeft Hiephiepkado natuurlijk niks met mijn branche te maken, zij verkopen tenslotte relatiegeschenken. Ik was uiteindelijk wel blij dat ik bij Hiephiepkado uitkwam. Dit vooral omdat mijn bedrijf binnenkort één jaar bestaat en ik mijn enkele werknemers eens in het zonnetje wil zetten. Ik heb dan ook meerdere geschenken gekocht voor hun. Namelijk een messenset en pocket-oplader, foto’s hiervan zit ik ook in dit blog.

relatiegeschenken-cm5092-tailor-made-pocket-power-oplader_43400-51150b

 

Messenset van Jamie Oliver

relatiegeschenken-5-54521-jamies-jumbo-vleesmessen_2779-4749bIk wil de messenset graag even uitlichten. Dit vond ik zelf het mooiste cadeau. Wie kent Jamie Oliver tegenwoordig niet. Hij heeft diverse programma’s op tv en veel kookboeken. Ik denk dat zijn meeste bekende boeken de 15-minute en 30-minute meals zijn. Snel en eenvoudig te bereiden, ideaal voor mensen uit het drukke bedrijfsleven (zoals ik). Zoals eerder gezegd bestaat mijn bedrijf bijna één jaar. Ik ga mijn bedrijfscadeaus dan ook over een paar weken geven. Wanneer ik dit gedaan heb zijn jullie de eerste die dit weten. Of ja, na mijn medewerkers dan natuurlijk. Wat ik jullie wel al kan delen is mijn tevredenheid over Hiephiepkado. Zij waren zeer vriendelijk en hun prijzen waren ook nog eens aantrekkelijk, top dus!