Door de akoestiek merk ik een groot verschil

Een goede akoestiek zorgt ervoor dat je op een prettige manier kunt werken. Wij hebben een zeer rustgevend kantoor gekregen door hier gebruik van te maken. Bij ons op de zaak hadden wij hier nog nooit eerder iets van dit soort inrichting ondervonden maar sinds wij hier nu al een aantal maanden met deze rustgeving werken, ben ik op het idee gekomen om op mijn site hierover mijn bevindingen achter te laten. Het is namelijk een absolute aanrader om eens een kijkje te nemen op deze site om te zien waarom het zo rustgevend is. 

 

 

 

 

Een zeer goede investering is dit voor ons geweest

Een ruimte waarin zich akoestiek bevind is een ruimte waar je nauwelijks last hebt van mensen die aan de telefoon zijn in dezelfde ruimte als waar jij je op dat moment bevind. En dat is uiteraard in sommige gevallen erg hinderlijk en daarom is het aan te raden om te kiezen voor een oplossing als deze. Ik wil eigenlijk niet meer zonder deze prettige uitvinding niet meer werken, en waarom niet? Omdat ik aan alles merk wat een grote werkprestatie dit bij mij en mijn collega’s met zich mee brengt. Daarom zal ik het elke werkgever aanraden die op één kantoor meerdere mensen heeft werken. Want je zult zien dat dit zeker zijn vruchten afwerpt.